2010. október 10., vasárnap

Magyarországon

Lassan 3 hónapja, hogy hazaköltöztünk Magyarországra. Az elmúlt időszakban a szüleimnél laktunk, ahol Fürtös csak "másodhegedűs" volt Zenta, az egy éves magyar vizsla területén. A két kutya az elején nehezen szokott össze, de teljesen váratlanul néhány nap után úgy döntöttek, hogy, ha már egyszer együtt kell élniük, akkor élvezzék ki annak minden percét. A két kutya szinte egész nap csak játszott, birkozott, futkozott és elválaszthatalan baratok lettek pár hét leforgása alatt.

Fürtös augusztus elején hugomék két napos lagzijára is velünk jött Bozsokra. Ide Zenta "kajla magaviselete" miatt nem jöhetett, azonban hugomék Borcsája szintén velünk volt. Fürtös kicsit izgága volt a hangos zenétől, de ezt leszámitva nagyon élvezte a bulit....és persze az erdőt és a gyönyörű tájat.

Fürtös augusztusban tüzelt is, igy szegényke jó két hetes karanténban volt. Tavaly ilyenkor lett vemhes, idén azonban Subanak más pár jutott :) (Erről majd később.)

Kb másfél hete, október elején sikerült beköltöznünk a lakásunkba. Fürtös, aki általában nagyon gyorsan alkalmazkodik az új helyzetekhez, most úgy tűnik nehezen szokja meg az új helyét. Azt azonban nagyon élvezi, hogy mindenhova visszük magunkkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése