2010. június 14., hétfő

Füge

Koszonjuk a meghivast igy utolag is (bocs,hogy csak most jelentkezunk),sajnos nem tudtunk elmenni,pedig szivesen talalkoztunk volna mindenkivel.Biztos jol sikerult a buli.

Rovid beszamolo Fugerol: nagyon ugyesen beilleszkedett a csaladba. Rettento okos kutyus,bar eleg nehez tanitani igy,hogy a gyerekek szinte "ellen nevelik",megengednek neki bizonyos dolgokat,amit mi nem,stb. Nem tudom,arrol hogy lehetne leszoktani,hogy nem terelgeti a gyerekeket. (tudom,hogy ez genekben van) A legkisebbet allandoan csipkedi,"harapdalja" a labszarat,nadragjat,o meg persze visit. Nem tudom oket 2 percre kint hagyni az udvaron egyedul. Van vmi otletetek? Furtos is ezt csinalta ? Persze az en fiam is allandoan piszkaljas,huzogatja a szoret,fulet,orrat,stb. ,amit neha egesz jol tur Fuge,neha viszont kevesbe.
Imad kirandulni,mindig visszuk magunkkal hegyet maszni,turazni. Poraz nelkul jon velunk,soha senkit nem piszkal,nagyon okosan,fegyelmezetten szaladgal mellettunk,koztunk.Meg van orulve a vizert,nem lehet tole locsolni,mindig megy a slag ala,tiszta viz lesz perceken belul,olyankor nagyon viccesen nez ki.
Mivel nalunk nincs kerites,igy elektromos fence van leasva. Ketszer szaladt at rajta,persze a gyerekek utan. Kicsit izgulok,ugyanis nyaron mi is hazamegyunk 6 hetre ,ebbol 3-at baratoknal lesz Fuge,ahol szinten nincs kerites,igy ideiglenes elektromos lesz addig lerakva. Sokan azzal ijesztgetnek,hogy biztos el fog menni,stb... Szerintetek? Amugy sokat jarunk oda,szereti a hazigazdakat,ok reggel 7-3 -ig nem lesznek otthon,addig Fuge kint lesz. Hat nem tudom... sajnos nem volt mas megoldas.

A mult heten volt ivartalanitason. Nagyon jol viselte es gyorsan felepult. En nagyon izgultam,hogy fogja birni,hogy nem szaladgalhat,ugralhat,stb,de valahogy osztonosen erezte,hogy hol a hatar. 3 nap utan teljesen felepult,olyan lett,mint elotte.Vittem is setalni mar a 3. nap,mikor mentem a gyerekekert a sulba,olyan boldog volt,hogy vegre ujra johet.

Roviden kb. ennyi. Remeljuk nagyobb megrazkodtatas nelkul atveszeli a 3 hetet,mig nem leszunk itthon (Milan 3 hettel kesobb jon utanunk).Lili (a lanyunk) mar sirdogal,hogy itt kell hagynunk .

Ti mikor koltoztok pontosan? Gyerekek mit szolnak? Bar meg eleg picik hozza,hogy erzekeljek a nagy valtozast. Gondolom,majd otthon lesznek egy kicsit megkavarodva.
Sok szerencset Nektek es minden jot! Kivanjuk,hogy minden ugy alakuljon,ahogy szeretnetek!

Meg egyszer koszonjuk a Fuget!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése